Uvodna stran
Prizorišča
Program
Spremembe, novice
Foto
Splošne informacije
Vstopnice...
Moj Lent
Nagradna igra
Pokrovitelji

Predstava



MARRIED MEN (AVSTRALIJA, VELIKA BRITANIJA)



Prizorie: Ulično gledališče (GLAVNI TRG)
as: 09.07.2005 ob 18.45

Ena miza, dva pladnja, vaza z rožami, štiri skodelice, štirje krožniki, čajnik, prt. Bodite zelo pozorni!!! Kajti z vsem, kar je pripravljeno za večerjo, se bo žongliralo, manipuliralo...

Za to popolnoma edinstveno predstavo so potrebne čarobne sestavine - žonglaža, humor, improvizacije in vrhunska karakterizacija, vse skupaj pa vam prinaša trajno razmerje »Poročenih mož«. Miza se šibi od najbolj svežega situacijskega in verbalnega humorja, okrašena je z najboljšim izborom »gentlemanskega žongliranja« in začinjena s šarmom, prefinjenostjo in kančkom domačega razburjenja. Upamo, da boste v obroku uživali.


Dave Evans in Mat Ricardo profesionalno sodelujeta, včasih več, včasih manj, že 17 let. Ta – v nebesih sklenjena poroka – se je prvič skovala daljnega leta 1987, a ni trajala dlje od 5 minut. Sveža, naivna in impresivna, sta Dave (oz. Veliki Dave) in Mat ugotovila, da ju veže nekaj posebnega. Svojo točko sta razvijala in medila na ulicah Covent Gardena ter osupljala gledalstvo z bliskovitimi domislicami, enkratnimi spretnostmi in neskončnim medsebojnim zbadanjem.

 



Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj