Uvodna stran
Prizorišča
Program
Spremembe, novice
Foto
Splošne informacije
Vstopnice...
Moj Lent
Nagradna igra
Pokrovitelji

Predstava



MALI NOGOMET - BANčNI TURNIR



Prizorie: Športni lent (Športni center Partizan Mladinska ulica)
as: 02.07.2005 ob 15.00

Na Festivalu Lent se bodo tokrat že drugič zapored bančniki štajerske regije znova pomerili v nogometu. Športno tekmovanje pa tokrat hkrati pomeni tudi začetek humanitarne akcije, Družinski alarm.


RKB IN POSTAJA CENTER NA POMOČ DRUŽINAM


V soboto, 2. julija 2005, Raiffeisen Krekova banka (RKB) in radijska Postaja Center pričenjata veliko slovensko dobrodelno akcijo Družinski alarm. Z njo bodo med radijskim programom na Postaji Center skupaj s poslušalci poiskali družino z največ otroki in ji podarili finančna sredstva, ki se bodo med akcijo zbrala v namenskem skladu Ustanove Anin sklad. K zbiranju sredstev sta RKB in Postaja Center najprej povabila banke, udeleženke 2. nogometnega turnirja bančnikov RaiffeisenNet, ki ga v okviru Festivala Lent organizira RKB to soboto.


Na radijski Postaji Center bo v sodelovanju z Raiffeisen Krekovo banko julija in avgusta tekla velika slovenska dobrodelna akcija Družinski alarm. Med radijskim programom bodo ves čas akcije skupaj s poslušalci iskali družino z največ otroki in ji podarili denar, ki se bo zbral v namenskem skladu. Raiffeisen Krekova banka je prva ponudila pomoč pri akciji in nakazala donatorska sredstva. Ta se bodo zbirala na posebnem transakcijskem računu Ustanove Anin sklad. Ta neprofitna ustanova sicer že nekaj let pomaga slovenskim družinam z več otroki.


K sodelovanju v akciji bodo na Postaji Center povabili tudi najširšo javnost, tako da bodo vsak dan pozivali poslušalke in poslušalce k pomoči in spremljali življenjske zgodbe prijavljenih družin. Z objavo se bodo zahvalili vsem donatorjem, ki bodo pomagali slovenski družini z največ otroki. Akcija bo slišna na področju celotne osrednje Slovenije, na frekvenci 102.4, in severovzhodne Slovenije, na frekvenci 103.7.


K zbiranju pomoči sta RKB in radijska Postaja Center najprej povabili banke, udeleženke 2. turnirja RaiffeisenNet v malem nogometu, ki ga v okviru Festivala Lent organizira RKB to soboto ob 15.30 na igrišču z umetno podlago nasproti Ljudskega vrta v Mariboru. Turnirja se bo predvidoma udeležilo 5 ekip bank in moštvo presenečanja, ki ga bodo sestavljali slovenski športni novinarji.


Številka transakcijskega računa Ustanove Aninega sklada pri Raiffeisen Krekovi banki: 24201-7004148817



Več informacij:

Oddelek za komuniciranje Raiffeisen Krekove banke

Elvira Kalkan, tel.: 02 22 93 293, Barbka Sršen, tel.: 02 22 93 286, Petra Blagšič, tel.: 02 22 93 287, e-pošta: pr@r-kb.si


 



Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj